ICF_Member_badge_barnatamas_coach

Coachtábor – Ugorj szintet három nap alatt!

Fotó: https://ava-foto.hu/

2022.02.02-án (micsoda varázslatos számok) egy „Coachtábor – Ugorj szintet három nap alatt!” című posztra lettem figyelmes. A link megnyitása után kiderült, hogy a tábort Iszák Norbert MCC (Master Certified Coach) neve fémjelezi. Norbi egy az ICF (International Coaching Federation) Magyar Tagozata által szervezett online eseményen beszélt nagyon hitelesen a szakmai útjáról, ami tökéletesen elegendő inspiráció volt számomra a jelentkezéshez.

Elég mozgalmas az életem mostanában – rengeteg a változás – ezért úgy repültek el a hetek az április 21-i kezdésig, hogy szinte észre sem vettem.

Csodás környezetbe érkeztünk meg csütörtök délután. A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel nyugalma és Csabai-Paska Böbi táboroztatással kapcsolatos rutinja biztosította az ideális körülményeket az elmélyült munkához és tanuláshoz.

Kis csoportunk 12 tagja különböző személyiséggel, más-más intézményekben képződve, eltérő módszereket használva érkezett. Annak ellenére, hogy korábban senkit sem ismertem személyesen, a tanulási vágy, egymás tisztelete és a coachingba vetett erős hitünk által nagyon gyorsan tudtunk kapcsolódni egymáshoz. Már első este a közös erdei sétánk alatt nagyon mély beszélgetések alakultak az állomásonként cserélődő párok között és a közös megosztások alatt is.

Csodálatos emberekkel és remek coachokkal volt alkalmam együtt dolgozni magunkon. A tábor rengeteg alkalmat adott a coach működésünk gyakorlás és visszajelzések általi fejlesztésére, ugyanakkor coacheeként az önismeretünk mélyítésére is. Lehetőségünk nyílt kísérletezésre, új ismeretek és élmények megszerzésére.

A képen a kapott oklevél, amely a csoport társaim rólam írt véleményét tartalmazza, valamint a kövek, amelyeket az első este kellett volna „elengednem”, de valamiért ragaszkodtam hozzájuk, illetve az utolsó este húzott kép, ami az arcaival együtt egy komplex rendszert képező embert mutatja, aki különböző szemüvegeken keresztül képes szemlélni a világot (köszi Böbi – megvolt tőle az „AHA” élmény).

A tábor nevében szereplő szintugrás megtörténte nem kérdés, ahogy az sem, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, amikor Böbi és Norbi társaságában gyarapítom a tudásomat.

Hálásan köszönöm nekik és a csoporttársaknak az élményeket – várom a folytatást!