ICF_Member_badge_barnatamas_coach
barnatamas_coaching_02

A fejlesztés jegyében

barnatamas_coaching_02

20 éves tapasztalattal rendelkezem autóipari minőségirányítás, EHS, gyártás és projekt menedzsment területeken. Több, mint 10 éve vezetek különböző méretű és összetételű szervezeteket. Rengeteg krízishelyzetben vettem részt és a legtöbben vezető szerepet vállaltam (vevői eszkaláció, belső átszervezés, COVID-19, stb).

Építettem fel vezetőként új szervezeti egységet (új termék bevezetés – projekt menedzsment) és voltam felelőse vállalati szemléletmód átalakításának (Q-mindset, Safety First).
Szerteágazó tapasztalatom több műszaki területre is kiterjed (fém csövek, lemezek hideg alakítása, összeszerelés, hegesztés, forrasztás, műanyag fröccsöntés, forgácsolás, hullámkarton csomagolóanyag gyártás), ahol fejlesztés érdekében előszeretettel és magabiztosan alkalmazom a LEAN filozófia elemeit.

Személyiségem és coach kompetenciáim révén remekül teremtek kapcsolatot új környezetben, ezáltal gyorsan el tud kezdődni az érdemi munka, illetve hatékony tud lenni a tudásátadás, majd a változások átültetése a mindennapi gyakorlatba (változásmenedzsment).

Fejlesztési tanácsadóként szívesen támogatlak a saját- és a vállalkozásod fejlődésében, céljaid kitűzésében és azok elérésében egyaránt.